Sekundär ( revisional ) bröstförstoring


Bröstförstoring har länge varit en av de mest utförda plastikkirurgiska ingrepp. Trots den mycket höga totala nöjda, är det inte ovanligt att sekundära eller revisional verksamheten kanske krävs. I vissa fall kan dessa åtgärder vara valbar (till exempel att byta till en större eller mindre implantat). Kroppen känner igen ett bröstimplantat som främmande material och kommer därför att försöka bilda en fibrös kapsel runt den främmande kroppen. Detta sker med alla kirurgiska implantat såsom höftprotes, knäprotes, etc.

I bröstförstoring operation, kan denna process leda till ett bröst, som visas eller känns onaturligt företag. I värsta fall kan detta resultera i en förvrängd utseende eller betydande obehag.

Under de senaste många patienter har accepterat dessa problem som en kompromiss för en större bröst, men idag är detta inte längre nödvändigt. Moderna implantat mycket bättre, liksom de metoder för kirurgi. Ärrvävnad kan avlägsnas och implantaten ut eller omplaceras för att skapa en mycket mer naturtroget utseende. Den nuvarande generationen av silikonimplantat kan erbjuda betydande förbättringar jämfört med implantat placerade många år tidigare.

Dessa sekundära operationer är svårare än "jungfruliga stödsystem" och kräver en erfaren kirurg tillägnad ett utmärkt resultat. Problem som fasthet, onormal nappen areolar position, eller form, överdrivet breda bröst, uni-bröst, påtagliga och synliga huden porlande, etc. bör inte längre accepteras.

Som en mycket erfaren bröstet kirurg och länge klinisk utredare för silikon implantat Dr Kovalainen utför många av dessa förfaranden på veckobasis. "Detta är inte cookie-cutter" verksamhet. Varje teknik i kirurgens arsenal och varje förbättring och varje teknik som krävs och för framgång i dessa utmanande fall.

Tyck till

-

Den hälsofråga

Känner du dig trött på grund av sommartid och säsong?

 
 

Copyright © 2004-2012 by Local Media, Inc.