Bröstförstoring och lyft


Kombinera bröstförstoring med ett bröstlyft är ofta den bästa metoden för dem som har tömd och hängiga bröst. Om bröstvårtan är vid eller över bröstet gånger då oftast en förstärkning enbart kommer att fylla och lyft bröstet, men om bröstvårtan är under gånger så ofta en bröstlyft Det krävs också att ge en idealisk form. Om en liten förstärkning som då behövs en kisel-gel implantat är ofta en idealisk lösning för att tillhandahålla den mest naturliga utseende. Å andra sidan, många kvinnor som söker bröstförstoring vill ha mer än en liten augmentation, och detta kan ibland leda till problem när de två förfarandena kombineras.

En mastopexy innebär ett snitt runt vårtgården och ett vertikalt snitt om den nedre bröstet huden behöver dra åt också. Placera en medelstor eller stor implantat vid samma tidpunkt som mastopexy förfarandet kan leda till överdriven spänning på såren som de läker, vilket resulterar i fördröjd läkning ibland, dåliga ärr, och även förlust av bröstvårtan huden ibland.

För att minska den initiala spänningen på snitten jag nu använder Mentor Spectrum Justerbar implantat med alla kombinerade mastopexy förstärkning med saltlösning implantat. Om patienten väljer att få kisel gel implantat, och samtycker till att delta i lämpliga studien gel implantat protokoll, så jag kommer att använda implantat, men endast upp till 250cc. Spectrum implantatet har en ventil, vilken kan vara ansluten till implantatet genom en tunn slang, och ventilen kan lämnas utanför huden under 7-10 dagar, så att implantatet som skall fyllas och justeras efter proceduren.

Förfarandet innebär att placera implantatet på vanligt sätt, vanligtvis submuscular, och slutföra mastopexy. Vid slutet av proceduren i saltlösning avlägsnas så att endast 150 cc finns kvar i implantatet. Vid en veckas postoperativ besök, implantaten med luft till det önskade slutliga påfyllningsvolymen, och därefter fyllning Rören avlägsnas med en mild bogserbåt. Ibland, om det är en fråga om symmetri, eller med mycket stora implantat, kan vi ta några dagar att blåsa implantaten.

Jag har hittat denna metod att ha många fördelar, den viktigaste av dessa är en spänning fritt sår, vilket resulterar i bättre läkning, och mycket bättre ärr. Även bara en vecka av spänning utan healing, så svullnaden avtar innan blåsa implantaten verkar ha gjort en stor förbättring av kvaliteten på ärren. Detta har varit min erfarenhet circumareolar och vertikala förfaranden ärr mastopexy. Dessutom har jag funnit denna teknik värdefulla i att få bättre symmetri också, eftersom implantaten justeras efter mycket av det kirurgiska svullnaden har lagt sig.

Tyck till

-

Den hälsofråga

Känner du dig trött på grund av sommartid och säsong?

 
 

Copyright © 2004-2012 by Local Media, Inc.